Julkaistu

Iho kuntoon Baba de Caracol etanaseerumilla!

IHOA UUDISTAVA ETANASEERUMIVOIDE KEVYELLÄ KOOSTUMUKSELLA

Kevyen ja nopeasti imeytyvän koostumuksensa ansiosta voidetta on helppo käyttää aamuin illoin ja se soveltuu erinomaisesti myös meikinalusvoiteeksi. Voide sisältää etanaseerumin lisäksi ubikinonia (koentsyymi Q10), kollageenia ja A-vitamiinia kokonaisvaikutuksen tehostamiseksi.

Etanaseerumin teho huomattiin aikoinaan sattumalta, kun Etelä-Amerikassa syötäväksi kasvatettuja etanoita käsittelevät työntekijät huomasivat käsiensä ihon olevan poikkeuksellisen pehmeää ja hyväkuntoista. Etanoiden erittämää seerumia alettiin tutkia, ja sen huomattiin sisältävän ainutlaatuisia yhdisteitä ja ravinteita, jotka auttavat etanaa pitämään pintansa kosteana ja korjaamaan vaurioita nopeasti. Etanoiden todettiin siis olevan arvokkaampia elävinä!

Ihmisen iholla etanaseerumilla on samankaltaisia vaikutuksia. Sen aineet tukevat ihon omaa uudistumisprosessia, pitävät sen kimmoisana ja auttavat korjaamaan vaurioita, kuten arpia, epätasaisuutta ja pigmenttimuutoksia.

Natura Median Baba de Caracol-tuotteissa käytettävällä etanaseerumilla on sertifikaatti, joka takaa etanoiden eettisen ja hellävaraisen kohtelun. Seerumin keräämisessä etanoita ei siis vahingoiteta. Kaikki etanaseerumia sisältävät tuotteemme valmistetaan Espanjassa ja viimeistellään sekä pakataan Suomessa.

Baba de Caracol Lightweight Day & Night Cream on koostumukseltaan ravitsevaa ja helposti levittyvää. Tämän ansiosta 50 ml pakkaus on hyvin riittoisa. Osta tuote tästä >>> Baba de Caracol <<<

ETANAVOIDE
Baba de Caracol 50 ml