Ale!

Alfalipoiini, bioteekki 120 tabl.

33,00 27,90 sis. ALV

Super Alfalipoiini

Vahva alfalipoiinivalmiste. Se sisältää 250 mg alfalipoiinihappoa yhdessä tabletissa. Alfalipoiinihappo on oikea monitehoantioksidantti ja sen käyttö ravintolisänä on viime vuosina tullut yhä suositummaksi – eikä aiheetta, sillä se on hyvin monipuolinen, eräänlainen vitamiinin ja rasvahapon välimuoto. Se on yhtä aikaa rasva- ja vesiliukoinen ja kulkeutuu tehokkaasti sekä solujen sisä- että ulkopuolelle, jopa aivoihin.

Elimistö muodostaa itse alfalipoiinihappoa, mutta vain välttämättömimpiin solutoimintoihin. Ravinnosta sitä saa häviävän vähän. Lisäksi sen muodostuminen alkaa vähetä suhteellisen varhain aikuisiässä. Alfalipoiinihappo sopii erityisesti ikääntyville ja urheilijoille, mutta myös kaikille nykyajan hektisen elämänrytmin rasittamille. Alfalipoiinihappo auttaa selviytymään arjen kiireistä, kun on paljon tehtävää ja muistettavaa. Super Alfalipoiini sopii hitaasti liukenevana tablettina myös herkkämahaisille.

1–2 tablettia päivässä; niellään kokonaisina runsaan veden kera. Herkkävatsaisille suositellaan valmisteen ottamista ruokailun yhteydessä. Sopii jatkuvaan käyttöön.

Kärsitkö suupoltteesta?

Hammaslääkäriliiton sivuilta: ” Tutkimusten mukaan luontaistuotekaupoissa myytävä alfalipoiinihappo voi helpottaa oireita. Suositeltu annos on 200 mg kolmesti päivässä kuukauden ajan ja tämän jälkeen kerran päivässä. Suun polttelu on usein pahempaa, jos suu on kuiva.” <<< Tästä koko artikkeliin >>>

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): biot-alfa Osastot: , , Avainsana tuotteelle