Ale!

Hainrusto + vihersimpukka 160 kaps

43,90 25,90 sis. ALV

Hainrusto + vihersimpukka 160 kaps

Raskas tai yksipuolinen työ sekä kuntoilu, urheilu ja ylipaino voivat asettaa haasteita liikkumiselle. Ikääntyminen ja perintötekijät vaativat veronsa. Nivelruston rakennusaineita ja nivelten voiteluun tarvittavia luonnonaineita saadaan vihersimpukan lihasta ja rustokalojen tukirangasta. Hainrusto+Vihersimpukka -kapseleiden raaka-aineet saadaan vastuullisesti pyydettyjen, ei-uhanalaisten hailajien tukirangasta sekä viljellyn vihersimpukan (Perna canaliculus) lihasta. Hainrustouute tekee valmisteesta erityisen tehokkaan.

VINKKI: Super Kurkumiinia tai inkivääri- ja piivalmisteita voi tarvittaessa käyttää samanaikaisesti tämän tuotteen kanssa

2–4 kapselia päivässä; niellään kokonaisina veden kera. Suositellaan säännöllistä käyttöä. Vaikutus alkaa muutaman viikon kuluessa ja vastaavasti jatkuu pitkään.
Gluteeniton, maidoton, laktoositon.
Hainrustolla ei ole todettu sivuvaikutuksia, mutta varmuussyistä sitä ei suositella raskauden aikana eikä kasvaville lapsille, ei myöskään suurista leikkauksista toipuville potilaille. Ei suositella kala- tai äyriäisallergisille. Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

160 kapselia, parasta ennen 12.4.2022

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): bio-hai Osastot: , ,