Karpalact Strong, 60 kapselia

28,40 sis. ALV

KarpaLact Strong 60 kapselia

Ravintolisävalmiste naisten virtsateiden ja intiimialueiden hyvinvointiin sekä virtsatietulehdusten ennaltaehkäisyyn ja hoitoon.

Korkealaatuinen yhdistelmävalmiste naisten virtsateiden ja intiimialueiden hyvinvointiin. Karpalon bioaktiiviset aineosat pitävät virtsatiet puhtaina. Hyvät maitohappobakteerit eli probiootit tukevat suoliston yleistä hyvinvointia sekä pitävät haitallisten bakteerien ja hiivojen kasvun kurissa. Anatomisista syistä johtuen naisten ruuansulatuskanavan bakteerit vaikuttavat merkittävästi myös intiimialueiden hyvinvointiin. Peräaukon ja virtsateiden läheisyyden takia suolistobakteerien tasapainon edistäminen lisää nopeasti myös virtsateiden hyvinvointia. Suosittelemme – Avuksi virtsateiden puhdistamiseen – Pitämään pahat bakteerit ja hiivat kurissa suolistossa sekä intiimialueilla – Tueksi toistuville antibioottikuureille – Kaveriksi lomamatkojen vaativiin olosuhteisiin

Käyttöohje

1 kapseli aamuin ja illoin. Kapselin voi haluttaessa avata ja nauttia jauheen esim. nesteeseen sekoitettuna. Jauhetta ei saa kuumentaa. KarpaLact voi aiheuttaa oireita karpaloallergikoille. Hyvin rajoitettua ruokavaliota noudattavien verenohennuslääkepotilaiden on hyvä huomioida karpalon vaikutukset verenkiertoon.

Ainesosat

Karpalouute, kapselin kuori (liivate), mikrokapseloitu maitohappobakteerijauhe (perunatärkkelys, kalsiumsilikaatti, maitohappobakteeriseos, modifioitu maissitärkkelys ja maltodekstriini), magnesiumstearaatti. Ei sisällä laktoosia, maitoproteiinia, gluteenia, hiivaa tai lisättyä sokeria.

60 kaps/ 43 g

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): karpa-lact-1 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,