Ale!

NivelActive, 120 tabl

43,90 35,90 sis. ALV

NivelActive, 120 tabl.

NivelActiven sisältämä mangaani edistää sidekudosten normaalia muodostumista nivelissä ja luuston pysymistä normaalina. Vuoden 2018 terveystuote!

Kampanja 30.12.2020 saakka!

Uskomme NivelActive-tuotteeseen niin vahvasti, että lupaamme Rahat takaisin-takuun 10.8.2020 – 31.12.2020 välillä ostetuille NivelActive-tableteille, joissa on Rahat takaisin-tarra. Jos et 3 viikon ohjeiden mukaisen käytön jälkeen ole tyytyväinen ostamiisi NivelActive-tabletteihin, toimi näin:

  • Lähetä ostettu tarrallinen pakkaus ja kuitti (tai kuva kuitista) seuraavaan osoitteeseen: bertil´s health oy, Itänummenkatu 44, 68600 Pietarsaari.
  • Liitä mukaan nimesi ja tilinumerosi, niin palautamme ostohintaa vastaavan summan tilillesi 14 päivän sisällä siitä, kun olemme saaneet tarvittavat tiedot. Henkilötietoja ei käytetä markkinointitarkoitukseen.
  • Kuvan kuitista ja henkilötietosi voi myös lähettää osoitteeseen: info@bertils.fi
  • Kampanja koskee yhtä ostettua NivelActive-tuotetta per asiakas.
  • bertil´s health oy:n tietosuojaseloste on luettavissa täältä: https://bertilshealth.fi/tietosuojaseloste/

nivelactive kampanja

Nopeasti notkeat nivelet. Ainutlaatuinen patentoitu koostumus.

Ainesosat: NEM-uute (kanamunankuoren kalvouute), täyteaine selluloosajauhe, Boswellia serrata -uute, pirunkynsiuute (Harpagophytum procumbens), happamuudensäätöaine trikalsiumfosfaatti, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, mangaanibisglysinaatti.

Ei sisällä gluteenia, sokeria, hiivaa, laktoosia, kalaa eikä äyriäisiä. NEM-uute on valmistettu kananmunasta. Tuotetta ei suositella muna-allergikoille.

Ravintolisä, 64 g

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): niv-act-120 Osastot: , , , Avainsana tuotteelle