Solgar 5-HTP, 90 tablettia

52,00 sis. ALV

Solgar 5-HTP, 90 tablettia

Solgarin 5-HTP sisältää 5-hydroksitryptofaania, magnesiumia ja B6-vitamiinia. Magnesium ja B6-vitamiini tukevat hermoston kuntoa ja edistävät normaaleja psykologisia toimintoja. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille. Ei sisällä säilöntäaineita, makeutusaineita, keinotekoisia aromi- tai väriaineita. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Kun lisäät 5-HTP:n saantia, autat samalla nostamaan serotoniinin määrää aivoissasi. Serotoniini on kudoshormoni sekä aivojen välittäjäaine, jonka toiminta keskushermostossa vaikuttaa merkittävästi esimerkiksi mielialaan ja vireystilaan. Ravintolisä. 0,58 €/kpl.

1 kapseli päivässä aterioiden välillä. Keskustele lääkärin kanssa ennen valmisteen käyttöä, jos olet raskaana, imetät tai käytät reseptilääkkeitä. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Vuorokausiannos 1 kapseli sisältää: 5-hydroksitryptofaani (Griffonia simplicifolia siemenuute) 100 mg, valeriaanauute (Valeriana officinalis) 100 mg, magnesium 50 mg, B6-vitamiini 10 mg. Ainesosat: 5-hydroksitryptofaani, valeriaanan juuri-uute (Valeriana officinalis), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), magnesium (oksidi, bisglysinaatti), B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi, pyridoksaali-5-fosfaatti), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): sol-5htp Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,