Suolahappo, betaiini HCL + pepsiini

19,90 sis. ALV

Suolahappo, betaiini HCL + pepsiini

Mahalaukku tarvitsee riittävästi suolahappoa ruoan sulattamiseen, ravinteiden imeyttämiseen sekä pepsiinientsyymiä proteiinien pilkkomiseen. Puhdistamon Suolahappokapseli on kehon omaa suolahappotuotantoa tehostava lisäravinne, joka keltakatkeron ansiosta tulee myös ruoansulatusta. Jos kehon oma suolahappotuotanto ei ole riittävää ja vatsan happamuustaso liian matala, se näkyy ruoansulatus- ja vatsaongelmina, esimerkiksi närästyksenä, joka saattaa hyvinkin johtua suolahapon puutteesta. Ainesosina ovat betaiiniin kiinnittynyt suolahappo, pepsiini ja keltakatkeroyrtti, mitkä tuovat kokonaisuutena tripla vaikutuksen.

Maksimoi vaikutus käyttämällä yhdessä Puhdistamon Ruoansulatusentsyymien kanssa.

Ainesosina ovat betaiiniin kiinnittynyt suolahappo, pepsiini ja keltakatkeroyrtti, mitkä tuovat kokonaisuutena tripla vaikutuksen.

Suositeltu vuorokausiannos 1 kapseli ennen ruokailua. Päiväannos sisältää betaiinihydrokloridia 550 mg, keltakatkerouutetta 50 mg ja pepsiiniä 25 mg.

Ainesosat Betaiinihydrokloridi, keltakatkerouute, pepsiini. Kapseli: Selluloosa, vesi

Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna 

Valmistettu Suomi 

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Sisältää kosteudenpoistajan, jota ei saa syödä.  Täysin laktoositon, maidoton, gluteeniton, lisä- ja täyteaineeton.

Kehitetty ja valmistettu Suomessa. Alkuperämaa USA.

60 kapselia/ 38 g

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): puh-suo Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,